Videos relacionados con comprar متن فقط خدا

Informaciona

Comparte y descubre información

  • سیاه پوست آمریکایی تبرئه شده پس از سی سال حبس: آنها باید پیش خدا پاسخگو باشند

  • ادامه سیل مهاجران غیرقانونی به ایتالیا

    در حالی که موج مهاجران غیرقانونی از شمال آفریقا به سواحل جنوب ایتالیا همچنان ادامه دارد، مقام های این کشور خواستار کمک بیشتر اتحادیه اروپا شدند.

    در هفته اخیر، بیش از ده هزار مهاجر که اغلب از کشورهای درگیر جنگ در خاورمیانه و آفریقا می گریزند توسط گارد ساحلی ایتالیا نجات داده شدند.

    با این حال گمان می رود که بیش از ۴۵۰ مهاجر طعمه امواج شده اند.

    پلیس ایتالیا روز پنجشنبه در بندر آگوستا در سیسیل، ده مظنون به قاچاق انسان در مدیترانه را دستگیر کرد.

    یکی از مهاجران در مورد ملیت قاچاقچیان می گوید: «همه آنها لیبیایی هستند. افراد بسیار بدی هستند.» وی می افزاید : «آنها هیچ وقت سوار قایق نمی شوند. فقط شما را سوار قایق و سپس رها می کنند. شما تنها می مانید به امان خدا. این لیبیایی ها افراد خوبی نیستند. مردم را کتک می زدند و می کشتند. به لطف خدا من زنده ماندم.»

    پلیس ایتالیا پانزده مهاجر غیرقانونی مسلمان را که اتباع ساحل عاج، سنگال و مالی هستند پس از ورود به خاک این کشور دستگیر کرد. آنها مظنونند که در طول سفر دوازده مسیحی را به دریا افکنده اند.

    در همین حال، گارد ساحلی ایتالیا خود را آماده رسی

    Ver video "ادامه سیل مهاجران غیرقانونی به ایتالیا"

  • واکنش مادر افسر پلیس آمریکایی متهم به قتل در چارلستون شمالی

    مادر افسر پلیس شهر چارلستون شمالی که با شلیک هشت گلوله فرد سیاهپوستی را به قتل رسانده است، از این تراژدی سخن می گوید.

    مایکل اسلگر، افسر ۳۳ ساله پلیس، دو سال پیش متهم به سوء استفاده از موقعیت و قدرت خود متهم شده بود. مادر مایکل ممکن است هرگز امکان دیدن پسرش را پیدا نکند.

    کارن شارپ، مادر این افسر پلیس می گوید: «فقط می خواهم اجازه دهند بتوانم دوباره او راببینم. امیدوارم که خدا از همه کسانی که در این ماجرا آسیب دیدند محافظت کند. نه تنها از خانواده من بلکه از خانواده اسکات هم، به این خاطر که آنها هم درست مثل من عزادار هستند. فقط می خواهم که آنها این را بدانند.»

    پس از انتشار ویدئویی که صحنه شلیک به این مرد سیاهپوست ۵۰ ساله را نشان می دهد، روز پنج شنبه نیز ویدئوی دیگری منتشر شد که والتر اسکات را در حال خارج شدن از خودرو و فرار از دست پلیس نشان می دهد.

    پیش از این این افسر پلیس ادعا کرده بود که والتر اسکات، شوکر او را ربوده و به او حمله کرده بود. این افسر پلیس اکنون با اتهام قتل در انتظار محاکمه به سر می برد.

    Ver video "واکنش مادر افسر پلیس آمریکایی متهم به قتل در چارلستون شمالی"

  • آفریقا با موسیقی به جنگ ابولا می رود

    تعدادی از مشهورترین خوانندگان و موسیقیدانان آفریقایی، دست در دست هم داده اند تا ترانه ای به منظور اطلاع رسانی در زمینه بیماری ابولا بسازند. این ترانه که «آفریقا ابولا را متوقف کن» (Africa Stop Ebola) نام دارد، نکاتی چون شستن دستها، خودداری از لمس درگذشتگان و اطمینان کردن به پزشک را گوشزد می کند.

    خوانندگانی چون تیکن جا فاکولی (ساحل عاج)، امدو و مریم (مالی)، و سلیف کایتا (مالی) در صف این هنرمندان دیده می شوند.

    باربارا کانام، خواننده اهل کنگو، می گوید: «بار دیگر باید جلوی سیاه نمایی آفریقا را گرفت. همیشه می شنویم که چیزهای منفی از آفریقا می آید، که آفریقا یعنی فقر. اما آفریقا فقط و فقط فقر نیست. قاره ای نیست که در آن فقط ابولا باشد و بس. اینجا اتفاقات دیگری هم می افتد. اینجا هنرمندانی هستند که می توانند دوشادوش هم کاری صورت بدهند.»

    شاید رادیو مهمترین وسیله ارتباطی در آفریقا باشد. از این رو، این ترانه در انتقال پیام های مهم بهداشتی، نقش بزرگی ایفا می کند. متن آن هم به زبان فرانسه، انگلیسی و چندین زبان محلی نوشته شده است.

    موری کانته، خواننده اهل گینه، می گوید: «لازم است اطلاعات به همه جا برسد. فکر می کنم هنر و فرهنگ کوتاه ترین مسیر برای ارتباط با روستاییان است تا آنها از راههای مقابله با این بلا آگاه شوند.»

    این ترانه تاکنون بیش از ۲۵۰ هزار نسخه فروخته است. همه پول حاصل از فروش آن هم به سازمان «پزشکان بدون مرز» می رسد.

    Ver video "آفریقا با موسیقی به جنگ ابولا می رود"

  • برگزاری مراسم تشییع اجساد بیش از یکصد زائر ایرانی کشته شده در واقعه منا

    مراسم تشییع اجساد یکصد و چهار نفر از زائران ایرانی قربانی واقعه مراسم حج سال جاری در منا عربستان سعودی، روز یک شنبه در تهران برگزار شد.

    این مراسم ابتدا در دانشگاه تهران آغاز شد و سپس با حضور جمعیت زیادی که در خیابان انقلاب تجمع کرده بودند و شعارهایی در مخالفت با عربستان سعودی می دادند ادامه یافت.

    مقام های ایران علت اصلی این واقعه را ضعف و اشتباه مقامات عربستان سعودی می دانند و آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران پیش از این در واکنش تندی عربستان را به برخودری «خشن و سخت» تهدید کرده بود.

    یک زن شرکت کننده در این مراسم می گوید: «من ده روز است که از زندگی ساقط شده ام. من خودم عزیزی را از دست نداده ام اما واقعا دلم با خانواده های جان باختگان است. لعنة الله علی القوم الظالمین.»

    یک زن دیگر شرکت کننده در این مراسم می گوید: «فقط آمده ام ابراز همدردی کنم با خانواده های این بندگان خدا. آنها هم بچه های کوچک داشته اند، فقط آمده ام به آنها تسلیت بگویم.»

    مقامات عربستان سعودی تعداد کشته شدگان فاجعه منا را ۱۰۳۶ نفر اعلام کرده اند با اینحال مقام های ایران معتقدند که تعداد کشته ها بیشتر

    Ver video "برگزاری مراسم تشییع اجساد بیش از یکصد زائر ایرانی کشته شده در واقعه منا"

  • سوییس یک سرود ملی جدید انتخاب می کند

    شهروندان سوییس از روز دوشنبه می توانند سرود جدید این کشور را از طریق رای گیری آنلاین انتخاب کنند.

    سرود کنونی در سال ۱۸۴۱ میلادی توسط یک کشیش سروده شد.

    در وب سایتی که به این منظور راه اندازی شده، رای دهندگان می توانند به یکی از شش سرود پیشنهادی رای دهند. شش سرود با شش متن مختلف که هر کدام به ۴ زبان رسمی سوییس، یعنی فرانسوی، ایتالیایی، آلمانی و رومانش ترجمه شده است.

    برای شرکت در رای گیری باید یک شماره تلفن همراه سوییسی داشت و فقط یک رای از طریق تلفن همراه امکان پذیر است.

    مراحل مختلف برای انتخاب سرود جدید سوییس تا پایان ماه اوت ادامه خواهد داشت و سرود انتخاب شده در تاریخ دوازدهم سپتامبر معرفی خواهد شد. با این حال انتخاب نهایی به عهده مقام های سیاسی خواهد بود.

    مقام هایی که معتقدند سرود فعلی سوییس، بیشتر به مناظر کوهستانی و آب و هوا اشاره می کند اما ارزش های اصلی و دیدگاههای سیاسی و فرهنگی کشور را منعکس نمی کند.

    Ver video "سوییس یک سرود ملی جدید انتخاب می کند"

  • رهبران مذهبی جهان هم خواهان مقابله با تغییرات آب و هوایی شدند

    برخی از رهبران مذهبی با حضور در محل اجلاس آب و هوا در پاریس، خواهان یک مبارزه جهانی برای مقابله با تغییرات آب و هوایی شدند.

    شعار آنها این بود که می بایست فورا برای آب و هوا کاری کرد.

    امام ابراهیم سعدی که از نروژ به پاریس آمده، در این باره می گوید: “جهاد سبز، حفاظت از زندگی، آگاه کردن مردم به خطرات تغییرات آب و هوایی و مبارزه برای داشتن آب و هوایی متعادل است تا جهان را همان طور که خدا خلق کرده به جهانی سبز تبدیل کنیم.”

    تابو مکگوبا، اسقف اعظم کیپ تاون ، هم با بیان این که با نماینده هفتاد و هفت میلیون نفر متشکل از کاتولیکها، مسلمانان و پیروان دیگر ادیان به اینجا آمده می گوید: “ما به اینجا آمده ایم چون چالش فقط حصول یک توافق تکنوکراتیک نیست بلکه همان طور که پیشتر هم گفته بودم مسئله صلح مطرح است.”

    حصول و یا عدم حصول توافق میان نمایندگان یکصد و نود و پنج کشور جهان برای جلوگیری از ادامه افزایش گرم شدن کره زمین، همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.

    Ver video "رهبران مذهبی جهان هم خواهان مقابله با تغییرات آب و هوایی شدند"

  • بهت و حیرت ساکنان پاریس و جهانگردان از حمله مرگبار به هفته نامه "شارلی ابدو"

    ساعاتی پس از حمله به مقر هفته نامه فکاهی “شارلی ابدو“، که با دوازده کشته، خونبارترین حمله تروریستی در حداقل بیست سال گذشته در فرانسه، محسوب می شود، ساکنان پاریس و جهانگردان ، بهت و نفرت خود را از این اقدام پنهان نمی کنند.

    مرد سیاه پوستی می گوید: “این حمله واقعا وحشیانه و زیاده روی بود. کشتن افراد بی گناه غیرقابل قبول است.”

    دختر جوان فرانسوی هم می گوید: “چگونه می توان فقط در قبال مسائل مربوط به تاریخ ادیان، دست به چنین کاری زد. همه ما انسانیم. من متوجه نمی شوم چرا چنین کارهایی صورت می گیرد.”

    یک جهانگرد برزیلی هم معتقد است که این حمله یک عمل بزدلانه بوده و می افزاید: “روشی که آنها برای مبارزه برای آرمانهای خود در پیش گرفته اند، هیچ توجیهی ندارد.”

    جهانگردی دیگری هم که عربی صحبت می کند، می گوید: “من این حمله را محکوم می کنم. خدا در قرآن می گوید که باید به افرادی که به شما حمله نمی کنند،با احترام رفتار کنید.”

    هزاران پلیس و ژاندارم در یک سطح گسترده ای در فرانسه برای دستگیری عاملان این حمله بسیج شده اند.

    Ver video "بهت و حیرت ساکنان پاریس و جهانگردان از حمله مرگبار به هفته نامه "شارلی ابدو""

  • پیامدهای گریز گردشگران از تونس

    مغازه های بسته، خیابانهای خلوت، رستورانها و قهوه خانه های خالی ؛ اینها مناظر امروزِ شهر ساحلی سوسه در تونس اند، شهری که تا همین چند روز پیش سرشار از گردشگران شاد بود. حمله تروریستی اخیر در تونس، صنعت گردشگری این کشور را عمیقاً تحت تأثیر قرار داده است.

    یک مغازه دار می گوید:«این حمله تأثیر خیلی بدی روی ما گذاشت، به خصوص روی کارمان در زمینه گردشگری، ما آدمهای معمولی هستیم، باید شکمِ خانواده مان را سیر کنیم، فقط از خدا می خواهیم کمکمان کند».

    پیشخدمتِ یک قهوه خانه هم می گوید:«اگر وضعیت در تونس همینطور بماند، باید دنبال کارِ دیگری برویم، من شاید به خارج بروم یا به اروپا مهاجرت کنم، ایتالیا یا فرانسه. از طرف دیگر بعضی ها برای پول درآوردن مجبور به دزدی، آدم ربایی و موادفروشی می شوند، گروههای تروریستی هم بعضی ها را فریب می دهند تا با آنها همکاری کنند، آنها را شستشوی مغزی می دهند تا تروریست بشوند، آنها ناگهان از افراد معمولی به آدمهایی با ریش و عمامه تبدیل می شوند که به اسمِ اسلام جهاد می کنند».

    تونسی ها موفق شدند از شرّ رژیم دیکتاتوری که برای سالها این کشور را کنترل می کرد خلاص شوند با

    Ver video "پیامدهای گریز گردشگران از تونس"

  • یک سوپرباول دیگر برای «وطنپرستانِ» نیوانگلند

    نیوانگلند پتریوتز با غلبه بر سیاتل سی هاوکز، فاتح سوپرباول سال ۲۰۱۵ در ورزشگاه دانشگاه فونیکس آریزونا شد.

    نیوانگلد پتریوتز در پانزده سال گذشته، پنج بار به سوپرباول راه یافته بود، اما در سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۱، در لحظات پایانی، نتیجه را به رقبا واگذار کرده بود.

    یکی از هواداران نیوانگلند در باره بازی تیمش گفت :«دیدار فوق العاده ای بود، این که آخرش به اینجا برسیم باورکردنی نبود. شکر خدا، دفاع پتریوتز این بار دیگر خراب نکرد. نمی توانستید به آن ضربه بزنید، بهتر از این نمی شد کار کرد. طرفداران از همه جا با هواپیما به اینجا اومده بودند. واقعا به هزینه کردنش می ارزید»

    اما دیدنی ترین جدال سوپرباول سال ۲۰۱۵، رویارویی تام بردی، مدافع پتریوتز با ریچارد شرمن، توپ پخش کن سی هاوکز بود، جدالی که در نهایت به نفع بردی به پایان رسید.

    تام بردی درباره عملکرد تیمش، در برابر مدافع عنوان قهرمانی گفت: «دفاع را فوق العاده بسته بودیم. دریافت هایمان عالی بود. یک کار گروهی درست. هیچوقت فقط یک بازیکن همه کاره نیست و به کل تیم بستگی دارد. در تمام بازی در برابر حریف قدرتمندمان، دفاع را عالی بسته بودیم و توپِ خو

    Ver video "یک سوپرباول دیگر برای «وطنپرستانِ» نیوانگلند"

  • واکسیناسیون پناهجویان در مقابل هپاتیت آ در مرز یونان و مقدونیه

    در حالی که نتیجه مذاکرات رهبران اروپایی درباره بحران پناهجویان همچنان در هاله ای ار ابهام قرار دارد، هزاران پناهجو شب سرد دیگری را همراه با ترس و امید در مرز یونان و مقدونیه سپری می کنند. بعضی از آنها از این بلاتکلیفی به ستوه آمده اند.

    مردی که از حلب آمده می گوید: “اتحادیه اروپا می بایست این مشکل را برای ما حل کند. ما نمی خواهیم که آنها فقط عکسهای ما را بگیرند و در روزنامه ها چاپ کنند تا به مردم یادآوری کنند که ما وجود داریم. ما دیگر وجود نداریم. برای ما دیگر همه چیز تمام شده است.”

    همزمان با پدیدار شدن یک کودک مبتلا به هپاتیت آ در اردوگاه ایدومنی واقع در مرز یونان و مقدونیه، دولت یونان اقدام به واکسینه کردن تعدادی از این پناهجویان کرده است.

    مادر نوزادی می گوید: “تمام آنچه که من از رهبران اروپایی می خواهم این است که نسبت به کودکانی که اینجا هستند رحم داشته باشند. کودکان در حال از بین رفتن هستند. شکر خدا دختر من بیمار نشده ولی کودکانی هستند که بخاطر شرایط زندگی اینجا در حال جان دادن در بیمارستان هستند.”

    یکی از عوامل ابتلا به هپاتیت آ مصرف آب و غذای آلوده است.

    Ver video "واکسیناسیون پناهجویان در مقابل هپاتیت آ در مرز یونان و مقدونیه"

  • مذاکرات هسته ای هفته آینده از سر گرفته می شود

    محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران روز سه شنبه اعلام کرد که مذاکرات هسته ای بین ایران و گروه پنج بعلاوه یک، سه شنبه آینده از سر گرفته می شود.

    آقای ظریف که به مادرید پایتخت اسپانیا سفر کرده است گفت که از اول اردیبهشت این مذاکرات در سطح معاونان و برای نگارش متن توافق نهایی آغاز خواهد شد.

    وزیر امور خارجه ایران گفت: «من فلسفی حرف نمی زنم. من فکر می کنم ما در واقع به توافق نزدیک هستیم. ما فقط باید ذهنیات و الگوهای خود را تغییر دهیم تا این کار بهتر جواب دهد.»

    اختلاف میان ایران و پنج بعلاوه یک درباره تاریخ و چگونگی لغو تحریم ها علیه ایران یکی از نکات حساس برای نگارش توافق نامه نهایی است.

    ایران تاکید دارد که همه تحریم ها باید پس از امضای توافق لغو شوند.

    آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان روز سه شنبه گفت کشورهایی که علیه ایران تحریم هایی وضع کرده اند باید توافق کنند بطور همزمان این تحریم ها را لغو کنند.

    اما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل بار دیگر با انتقاد از توافق احتمالی با ایران گفت: «این معامله ای بسیار بد است. این معامله به ایران این توانایی را می دهد که خود را به سلاح هسته ای مجهز کن

    Ver video "مذاکرات هسته ای هفته آینده از سر گرفته می شود"

  • «کلیسای بی خدایان» چیست؟

    در این برنامه سخن شما یکی از کاربران از پاریس پرسش خود را از طریق اینترنت در مورد مطرح کرده و پرسیده است: « گردهمایی یکشنبه ها ( که مربوط به «کلیسای بی خدایان» است) از زمان تشکیل خود در سال ۲۰۱۳، طرفداران زیادی داشته است، به خصوص در کشورهای آنگلوساکسون. این ایده در سایر کشورهای اروپایی هم در حال گسترش است. در این مورد توضیح دهید.»

    ساندرسن جونز، یکی از بنیانگذاران «کلیسای بی خدایان» پاسخ می دهد: «گردهمایی یکشنبه ها جمع کسانی است که زندگی را جشن می گیرند. شعار ما این است: «بهتر زندگی کنید، کمک کنید و بخواهید که بیشتر بدانید.» به ما «کلیسای بی خدایان» هم گفته اند، اما جمع ما می تواند همه را در بر بگیرد و پذیرای همه است.»

    وی می افزاید: «افراد مذهبی هم به مجمع ما می آیند. ما فقط در باره خدا بحث نمی کنیم. ترجیح می دهیم در باره چیزهای دیگری که باور داریم، صحبت کنیم. کسانی که می خواهند درباره خدا صحبت کنند، جاهای مخصوص خود را دارند می توانند به آنجا بروند.

    آقای جونز در مورد بنیان گذاشتن این کلیسا می گوید: «این برنامه را با دوستم، پیپا اِوانس در لندن آغاز کردیم. مجمع یکشنبه ها تا کنون ۲۸ نشست در گوشه و کنار دنیا برگزار کرده است و قرار است ۳۵ جلسه دیگر هم در شهرهایی مثل پاریس، برلین، آمستردام و بروکسل برگزار کنیم.»

    ویدر مورد برنامه های جلسه های یکشنبه ها می گوید: «در گردهمآیی هایمان ترانه های زیبای پاپ را با هم می خوانیم، جمع خودمان را داریم و با یکدیگر ارتباط برقرار می کنیم. کسانی هستند که فعالیت هایی راه می اندازند، مثلا باشگاه فلسفه یا داوطلب شدن برای انجام کارهای عام المنفعه. مردم این قدر وقت شان را با رسانه های اجتماعی می گذرانند که فرصت ندارند با آدم های واقعی ارتباط برقرار کنند. در نتیجه ما تلاش می کنیم جمعی به وجود بیاوریم و فکر می کنم که تا کنون هنوز مشغول یادگیری فوت وفن این کار هستیم.»

    http://www.standard.co.uk/news/london/atheist-sunday-assembly-to-launch-33-more-congregations-in-london-9740364.html

    http://rue89.nouvelobs.com/2014/09/14/sunday-assembly-les-eglises-athees-debarquent-a-paris-254481

    http://www.diesseits.de/perspektiven/nachrichten/deutschland/1410127200/sunday-assembly-soll-nach-berlin-hamburg-kommen

    http://sundayassembly.com

    Ver video "«کلیسای بی خدایان» چیست؟"

  • نگهداری داده ها در ابرها

    رایانش ابری، محاسبات ابری یا ابر، مجموعه ای از سرورهای مجازی است که امکان می دهد ظرفیت حافظه را بدون سرمایه گذاری جدید روی نرم افزار یا سخت افزار افزایش داد. این فن آوری به کاربر امکان نگهداری و دسترسی به اطلاعات و داده های خود از مکان های مختلف را می دهد.

    در این روش، اطلاعات و برنامه ها در اینترنت و نه بروی هارد دیسک رایانه شخصی ذخیره می شوند. برای مثال، کروم بوک گوگل و «ایسر» داده ها را در ابر ذخیره می کنند.

    جیانفرانکو جیاردینا، تحلیلگر فنی می گوید: «یک کروم بوک ظاهرا به یک نوت بوک معمولی شباهت دارد و فکر می کنیم سیستم عامل ویندوز دارد. ولی سیستم عامل آن ربطی به ویندوز ندارد، حتی اگر مثل آن طراحی شده است. تفاوت بزرگ آن این است که تقریبا کل آن براساس ارتباط با ابر طراحی شده است. کروم بوک فقط یک مرکز ذخیره سازی درونی بسیار کوچک دارد که فایل های موقت را ضبط می کند و همه کارها در مرورگر، هنگامی که به اینترنت متصل است، انجام می شود. این نوع دستگاهها از گرایش سالهای اخیر پیروی می کنند. تا چند سال پیش، در رایانه هایمان برنامه های بسیاری داشتیم. برای مثال برای نوشتن متن، برای عکس و غیره. اکنون، بیش از پیش فقط سیستم عامل و مرورگر وب در رایانه وجود دارد. به این ترتیب، به خدمات و محتواهای متعددی دسترسی داریم که می توان از شبکه بارگیری کرد.»

    مزیت ها و عیب های این فن آوری چیست؟

    جیانفرانکو جیاردینا، تحلیلگر فن می گوید: «از معایب شروع کنیم: اولا باید نحوه کارمان را تغییر دهیم، برنامه های قدیمی را نمی توانیم باز کنیم، برای مثال آنهایی که با سیستم های عامل ویندوز و مک سازگارند. به دلیل اینکه سیستم عامل متفاوت است. مزیت این فن آوری این است که دستگاهی داریم که بسیار ارزان و ساده است و قابلیت ذخیره بسیار بالا دارد. به کمک این دستگاه، می توانیم بخش بسیار بزرگی از آنچه را که می خواهیم، انجام دهیم. در آینده باید بتوانیم همواره و همه جا ارتباط فعال برقرار کنیم. پهن باندها گسترش بسیاری یافته اند. تعداد هات اسپات های رایگان و عمومی رو به افزایش است و ارتباط اینترنتی را آسانتر می کند. بنابراین با افزایش خدمات ابری، از رایانه شخصی فقط بعنوان وسیله ارتباطی استفاده خواهیم کرد.»

    یکی دیگر از معایب فن آوری ابری، موضوع ایمنی داده ها است، زیرا امکان دزدی رمز عبور و دسترسی به داده های شخصیمان توسط فرد دیگری وجود دارد.

    ولی از طرف دیگر از آنجایی که داده هایمان بطور فیزیکی در رایانه شخصیمان قرار ندارد، اگر به هر دلیلی دسترسی به رایانه خود نداشته باشیم، می توانیم توسط رایانه دیگری کار کنیم.

    Ver video "نگهداری داده ها در ابرها"

  • عواقب شیوع ابولا برای کودکان

    شیوع بیماری ابولا عواقب بیشتری برای کودکان بهمراه دارد. صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) اخیرا درباره مسئله کودکان یتیم هشدار داده است.

    در لیبریا، گینه و سیرالئون بیش از ۳۷۰۰ کودک یک یا هر دو والدینشان را از دست داده اند. به گزارش سازمان ملل متحد ترس از ابولا باعث شده که بر تعداد کودکانی که رها می شوند، افزوده شود.

    سازمان جهانی بهداشت تخمین زده که ۱۵ درصد موارد مرگ و میر ناشی از ابولا به کودکان اختصاص دارد. به این دلیل که کودکان آسیب پذیرتر هستند، در خیابان ها مکانهایی ویژه ای برای شستن دستها ایجاد شده است.

    یکی از اعضای سازمان غیر دولتی زینب تانکارا کلارکسون که برای کمک به کودکان ایجاد شده می گوید: «بچه ها همیشه در کوچه و خیابان بازی می کنند. همدیگر را لمس یا بغل می کنند. اگر حتی به آنها بگویید به همدیگر دست نزنید، باز هم روزها با هم فوتبال بازی می کنند. این کار هر روز آنهاست. بنابراین باید به آنها آموزش بدهیم.»

    مسئله مدارس مشکل دیگری است و در سیرالئون همانند لیبریا بیشتر مدارس تعطیل شده اند. در سیرالئون ، دولت طرحی برای یادگیری دروس مدرسه از طریق رادیو ایجاد کرده که با مسوولیت بریما مایکل از مسوولان وزارت آموزش و پرورش اجرا می شود.

    بریما مایکل می گوید: «ما بیش از ۲۲ معلم را در جریان مبارزه با ویروس ابولا از دست داده ایم. تصور کنید که اگر اجازه دهیم مدارس باز شوند بدیهی است که معلم ها و دانش آموزان با هم در ارتباط قرار می گیرند و فقط خدا می داند که چه تعداد از دانش آموزن به این بیماری مبتلا خواهند شد و در نتیجه چه تعداد خانواده به این ویروس مبتلا می شوند. به این دلیل ما مدارس را تعطیل کرده ایم.»

    در این شرایط، یونیسف می گوید که تنها یک چهارم از کمک ۲۰۰ میلیون دلاری وعده داده شده را دریافت کرده است.

    Ver video "عواقب شیوع ابولا برای کودکان"

  • هفته نامه "شارلی ابدو" قربانی کاریکاتورهایش شد

    هفته نامه “شارلی ابدو” طی بیش از نیم قرن فعالیت مطبوعاتی اش، از انتشار مطالب و کاریکاتورهای بی محابای خود در مورد مذهب، هنر و سیاست دست نکشیده است. بسیاری از این کاریکاتورها حتی هجوآمیز عنوان می شدند. با اینحال، روزنامه نگاران و کاریکاتوریست های این هفته نامه چپ گرای فرانسه، تحت فشار تهدیدها و حملات گروه های افراطی نیز دست از انتشار کاریکاتورهای خود نکشیدند.

    در فوریۀ ۲۰۰۶ ، این هفته نامه در حمایت از آزادی بیان، اقدام به بازنشر کاریکاتورهای منتشر شده در نشریات دانمارکی در مورد پیامبر اسلام کرد.

    فیلیپ وال، مدیر مسوول هفته نامۀ شارلی ابدو درآن هنگام در مورد اعتراض هایی که علیه این کاریکاتورها به راه افتاده بود، همبستگی با مطبوعات دانمارکی را هدف از این اقدام عنوان کرده و گفت: “این کاریکاتورها اصلا به قصد تحریک چاپ نشده اند، انجام وظیفه توسط مطوبعات و حق آزادی بیان و آزادی رسانه ها یک اقدام تحریک آمیز نمی تواند باشد.”

    از آن هنگام، تهدیدها علیه این هفته نامه توسط گروه های افراطی اسلام گرا افزایش یافته است. در نوامبر ۲۰۱۱، شارلی ابدو اقدام به انتشار شماره ای ویژه ای در مورد پیامبر اسلام کرد. در واکنش به انتشار این کاریکاتورها، ساختمان هفته نامه شارلی ابدو هدف حمله با کوکتل مولوتف قرار گرفت و به آتش کشیده شد.

    لوز، یکی از کاریکاتورهای این هفته نامه در واکنشی به این حمله گفت: “این افراد به خدا ایمان ندارند حتی به مذهب و دین خودشان هم باور ندارند. آنها تنها مرگ و فقدان را می شناسند و فقط اشرار هستند که چنین اقداماتی انجام می دهند.”

    هفته نامۀ شارلی ابدو، بعد از این حمله، باز هم دست از انتشار کاریکاتورهای هجوآمیز و در بسیاری مواقع تحریک آمیز برنداشت. در سپتامبر ۲۰۱۲، کاریکاتورهایی را با الهام از فیلم” مسلمانان بی گناه” منتشر کرد.

    این فیلم که به گفتۀ مسلمانان معترض، به تحریف زندگی پیامبر اسلام پرداخته و به وی توهین کرده بود، در کشورهایی مثل پاکستان با تظاهرات خشونت باری همراه بود. استفان شربونیر، که در حمله مسلحانه روز چهارشنبه، در میان کشته شدگان دیده می شود، در در واکنش به این اعتراض ها از اقدام این هفته نامه دفاع کرد.

    وی در آن هنگام، گفت: “یعنی چه که حق نداریم کاریکاتور محمد را در فرانسه چاپ کنیم؟ البته که می توانیم نه تنها کاریکاتور محمد بلکه هر کس دیگری را در فرانسه به چاپ برسانیم. در فرانسه، دین مثل یک فلسفه و تفکر است و من می توانم همانطور که از مارکس کاریکاتوری ترسیم می کنم، از محمد نیز کاریکاتور بکشم.”

    در آن زمان، دادگاهی در فرانسه، شکایت ها و اعتراض ها علیه مدیر مسوول هفته نامۀ شارلی ابدو را مردود دانست. بعد از آن، هفته نامه شارلی ابدو شماره ویژه ای را در بارۀ زندگی پیامبر اسلام و توسط همکاران مسلمان به چاپ رساند.

    مدیر مسوول جان باختۀ شارلی ابدو در آخرین اظهار نظری که در زمان حیاتش در این باره بیان کرد، گفت: “کسی نمی تواند بگوید که محمد و این دین را بخوبی می شناسد. مذهبی که هر بار که از آن حرف می زنیم با قتل و خشونت و انتحار اعمال شده توسط یک گروه محدود شناخته می شود، آدم را می ترساند. فکر می کنم که باید از اینجا شروع می کردیم یعنی پیش از آنکه با اسلام شوخی کنیم، باید از شناساندن محمد و اسلام شروع می کردیم.”

    استفان شربونیر، روز هفتم ژانویه، همراه با دوازده خبرنگار و پلیس، در محل این هفته نامه، قربانی همین خشونت اسلامگرایان تندرو شد.

    Ver video "هفته نامه "شارلی ابدو" قربانی کاریکاتورهایش شد"

  • نگاهی به «آی پد ایر ۲»، عضو جدید خانواده اپل

    شرکت اپل بتازگی از نسل دوم «آی پد ایر» رونمایی کرده است. «آی پد ایر۲» قابلیتها و امکانات جدیدی دارد.

    این آی پد مجهز به حسگر تشخیص اثر انگشت یا سنسور «تاچ آی دی» (Touch ID) است. همچنین از تمام مدل هاي آی پد باريكتر است. ضخامت آن از ۷.۵ میلی متر در آی پد ایر نسل قبل به ۶.۱ میلی متر کاهش پیدا کرده است. صفحه نمایش این آی پد جدید است و با لایه ویژه ضد بازتاب پوشانده شده است. نسل دوم آی پد مجهز به پردازنده ۶۴ بایتی است و دوربین «آی سایت»، و دوربین «اچ دی فیس تایم» آن نیز ارتقاء پیدا کرده است.ارتباط بی سیم آن از طریق وای فای و «ال تی ای» سرعت بیشتر دارد.

    قیمت آی پد ایر ۲، ۴۰۰ یورو است. اما شاید شرکت اپل در برانگیختن اشتیاق خریداران تبلت، مانند سال های گذشته مشکل داشته باشد، زیرا مصرف کنندگان اینک با انبوهی از ابزارهای دستی با قابلیت کنترل لمسی روبه رو هستند. شرکت پژوهشهای فناوری گارتنر انتظار دارد فروش تبلت تنها ۱۱ درصد افزایش یابد، در حالیکه سال گذشته این میزان افزایش ۵۵ درصد بود.

    برای اینکه بیشتربا مشخصات فنی این عضو جدید خانواده اپل آشنا شویم به میلان رفته ایم و با پائولو اوتولینا، خبرنگار بخش فن آوری روزنامه قدیمی و معتبر «کورییر دلا سرا» گفتگو کرده ایم.

    یورونیوز: گفته می شود که اخیرا بازار تبلت با بحران مواجه است، نظر شما چیست؟

    پائولو اوتولینا: «به یاد دارید که چند سال پیش پس از ظهور اولین آی پد استیو جابز گفت که به دوران پس از رایانه های شخصی وارد می شویم که به معنی ناپدید شدن کامپیوترهای شخصی از زندگی روزمره ما و جایگزین شدن آن با چیزی متفاوت است. اما سال گذشته، حتی شرکت اپل نیز متوجه شد روند فروش آی پد، برغم عرضه مدل های جدید و کوچکتر، معکوس شده است. علت این واقعیت شاید این است که مصرف کننده ها از جمله کاربران تاجر متوجه شدند که گرچه آی پد برای سرزدن به وبگاهها، ارسال ایمیلهای کوتاه و دیدن فیلم و گوش دادن به موسیقی بسیار مناسب است، برای تولید محتوا و نوشتن متن های طولانی و کارهایی که معمولاً در دفتر ادارات انجام می شود، زیاد مناسب نیست. به همین دلیل در سال گذشته فروش تبلت کمتر شد و رایانه های شخصی قدیمی فروش شان کمی بهتر بود. ضمن اینکه این کامپیوتر ها هم تغییر هم کرده اند. مثلاً برخی تبلتها قابلت تبدیل شدن به لپ تاپ کوچک را هم دارند و می توان در سخنرانی ها برای نشان دادن اسلاید از آن استفاده کرد.»

    یورونیوز: ابزارهای چند منظوره اکنون خیلی زیاد شده اند، آیا فکر می کنید آینده از آنِ این نوع دستگاه ها خواهد بود.

    پائولو اوتولینا: «این یکی از احتمالات است. فکر می کنم از یک سو، موجی از تبلتهای جدید به بازار خواهد آمد. این موج با آی پد آغاز شد که اساساً دستگاه هایی هستند با کنترل لمسی و بیشتر در خانه به کار برده می شوند، و از سوی دیگر دستگاههایی خواهیم داشت که هم در خانه و هم در محل کار می توان از آن استفاده کرد.»

    یورونیوز: اندازه تلفنهای هوشمند هم بزرگتر شده است. آیا اینها هم رقیب تبلت خواهند شد؟

    پائولو اوتولینا: «قطعا همینطور است. چون از نظر کاربر، تلفن هوشمند مثل با صفحه نمایش ۵.۷ اینچی نزدیک به ۶ اینچ، با تبلت کوچکی، مثلاً تبلت ۷ اینچی که کمی مایه رونق بازار تبلت شده است، تفاوت چندانی ندارد. به علت بحران اقتصادی مردم اغلب ترجیح می دهند به جای خرید دو وسیله فقط یک وسیله بخرند که هم کار تلفن هوشمند را انجام دهد و هم کار تبلت کوچک را.»

    Ver video "نگاهی به «آی پد ایر ۲»، عضو جدید خانواده اپل"

  • آخرین خواسته ریحانه جباری قبل از اجرای حکم اعدام

    OK
    آخرین خواسته ریحانه جباری قبل از اجرای حکم اعدام

    ریحانه جباری، زن جوان ایرانی که روز شنبه به دار آویخته شد، در وصیتنامه صوتی که پیش از اعدام ضبط شده از مادرش می خواهد تا کلیه اعضای بدن وی را اهدا کند.

    ریحانه جباری هفت سال پیش به اتهام قتل بازداشت شد. او در جلسات دادگاه همیشه تکرار کرد که برای دفاع از خود در برابر تعرض جنسی مرتضی سربندی، پزشک ۴۷ ساله و کارمند سابق وزارت اطلاعات مرتکب این قتل شده است.

    ریحانه در بخشی از وصیتنامه خود خطاب به مادرش می گوید: «نمی خواهم زیر خاک بپوسم. نمی خواهم چشم یا قلب جوانم خاک شود. التماس کن که ترتیبی داده شود که به محض دار زدنم، قلب، کلیه، چشم، کبد، استخوان ها و هر چیزی که قابل پیوند زدن است، از بدنم جدا و به کسی که نیاز دارد، هدیه شود. نمی خواهم گیرنده عضو، نامم را بداند، گلی برایم بخرد یا حتی فاتحه ای برایم بخواند.»

    برای شنیدن فایل صوتی اینجا کلیک کنید

    با وجود درخواستهای فعالان حقوق بشری در داخل و خارج از ایران برای توقف مجازات اعدام ریحانه جباری، مقام های ایران حکم اعدام وی را روز شنبه به اجرا گذاشتند.

    اعدام خانم جباری باعث واکنشهای بسیاری در ایران و محکومیت این اقدام از سوی مقام ها و نهادهای بین المللی شد.

    روز سه شنبه سه تن از اعضای گروه فمن در مقابل سفارت ایران در برلین در اعتراض به اعدام ریحانه جباری تجمعی برهنه برگزار کردند.

    بخشی از متن وصیت نامه صوتی ریحانه جباری در پی می آید:

    شعله جان، امروز فهمیدم که چه اتفاقی افتاده؛ فهمیدم حالا دیگر در نوبت اجرای حکم قصاص قرارگرفته ام. از تو گله دارم که چرا خودت به من نگفتی که به آخرین صفحهٔ کتاب زندگی ام رسیده ام. به نظر تو این حق من نبود که بدانم؟! تو که میدانی چقدر از غمگین بودنت شرم زده ام، چرا فرصت عذر خواهی و یا بوسیدن دست خودت و بابا را برایم کوتاه تر کردی؟!

    دنیا به من اجازهٔ نوزده سال زندگی را داد، آن شب شوم می باید من کشته می شدم، جسدم در گوشه ای از شهر می افتاد و بعد از چند روز نگرانی، پلیس شما را برای شناسایی ام به پزشکی قانونی می برد و تازه آنجا می فهمیدید که به من تجاوز هم شده!

    قاتل هرگز پیدا نمی شد زیرا ما زر و زور آن ها را نداریم و همهٔ شما رنجور و شرم زده به زندگی تان ادامه می دادید، چند ماه یا چند سال بعد هم دق می کردید و تمام!

    اما با آن ضربهٔ لعنتی، قصه عوض شد، جسدم نه در بیابان ها، که در گور زندان «اوین» و بندهای بالا و پایین و انفرادی و حالا در زندان گور مانند شهر ری رسیده است. اما تسلیم سرنوشت باش و هرگز گلایه نکن!

    تو بهتر از من می دانی، مرگ پایان زندگی نیست! تو یادم دادی هر انسانی به دنیا می آید تا تجربه ای کسب کند و درسی یاد بگیرد و با هر تولد، رسالتی بر دوش انسان گذاشته می شود. من یاد گرفتم که گاهی باید جنگید.

    یادت هست داستان نیچهٔ فیلسوف را برایمان می گفتی که به مرد گاریچی که به اسبش شلاق می زد، اعتراض کرد و صاحب اسب شلاق را به سر و صورت نیچه کوبید و در نهایت به مرد سنجابی. تو می گفتی، او به همه یاد داد که در راه خلق یک ارزش باید ایستاد، حتی اگر بمیری! تو به ما یاد دادی که در گیرودار مدرسه، دعوا ها و چقولی های کودکانه باید خانم بود. یادت هست چقدر روی رفتار ما تأکید داشتی؟! تجربه ات غلط بود!

    وقتی به حادثه پرت شدم، آموزشم کمکی به من نکرد. رفتار آرامم در دادگاه مرا به خونسردی در قتل و جنایت کار بی رحم بودن متهم کرد. اشک نریختم، التماس نکردم و کولی وار هوار نزدم. چون به حمایت قانون اطمینان داشتم، اما متهم شدم به بی تفاوتی در برابر جنایت.

    می بینی! من که حتی پشه ها را نمی کشتم و سوسک را با شاخکش بیرون می انداختم، شدم جانی، آن هم با قصد قبلی! رفتارم با حیوانات تمایل به پسر بودن تعبیر شد و قاضی حتی به خودش زحمت نداد که توجه کند. هنگام حادثه ناخن هایم بلند و سوهان کشیده بود و بی توجه به این گفت که من بوکسر بوده ام.

    چه خوش خیال بودیم که از قضات توقع عدل و داد داشتیم. او هرگز از خود نپرسید که آیا دست هایم ضمانتی ورزشکاران به خصوص ورزشی مثل بوکس را ندارد. در این کشور که تو عشقش را در دلم کاشتی، هیچ کس مرا نخواست و هیچ کس حمایتم نکرد، وقتی زیر ضربه های بازجو فریاد می زدم و رکیک ترین الفاظ را می شنیدم. وقتی آخرین نشانهٔ زیبایی را از خودم دور کردم و موهایم را تراشیدم جایزه گرفتم، یازده روز انفرادی!

    شعله جان گریه نکن به چیزهایی که از من می شنوی! من همان روزهای اول در آگاهی، وقتی پیر دختری به اسم مأمور آگاهی از خجالت ناخن هایم درآمد، فهمیدم زیبایی چیزی نیست که مطلوب این دوره باشد، زیبایی ظاهر، زیبایی افکار و آرزوها، زیبای خط، زیبایی چشم و بینش و حتی داشتن صدایی خوش.

    مادر عزیزم، جهان بینی من عوض شده و تو مسئولش نیستی. حرف هایم تمامی ندارد و همه را به کسانی داده ام تا اگر زمانی دور از چشم تو و بی خبر اعدامم کردند، به تو برسانند. من ارثیهٔ کاغذی فراوانی برایت گذاشته ام.اما قبل از مرگ چیزی می خواهم که تو باید با تمام توان از هر راهی که می توانی برایم فراهم کنی. در واقع این تنها چیزی است که از این دنیا، کشور و از تو می خواهم. می دانم برای این کار نیاز به زمان داری، به همین دلیل این بخش از وصیت نامه ام را زودتر به تو می گویم.

    تو را به خدا اشک نریز و گوش کن! از تو می خواهم به دادگاه بروی و تقاضایم را بگویی. از داخل زندان امکان نوشتن چنین نامه ای را که به تأیید رئیس زندان برسد، ندارم و تو باید یک بار دیگر برایم عذاب بکشی. این تنها چیزی است که اگر برایش التماس کنی ناراحتم نمی کند، هرچند بارها به تو گفته ام برای نجاتم از اعدام التماس نکن.

    مهربان مادرم، شعله جانم، عزیزتر از جانم، نمی خواهم زیرخاک بپوسم. نمی خواهم چشم یا قلب جوانم خاک شود. التماس کن که ترتیبی داده شود که به محض دار زدنم، قلب، کلیه، چشم، کبد، استخوان ها و هرچه که قابل پیوند زدن است، از بدنم جدا و به ک

    Ver video "آخرین خواسته ریحانه جباری قبل از اجرای حکم اعدام"

Esta Pagina participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU y Amazon Services LLC, un programa de publicidad para afiliados diseñado para ofrecer a sitios web un modo de obtener comisiones por publicidad, publicitando e incluyendo enlaces a Amazon.es y Amazon.com

Utilizando el siguiente enlace podrás encontrar una página en la que se muestra la política de privacidad de esta web. Puedes usar el siguiente enlace para ver nuestras normas de uso. Si encuentras algún contenido inadecuado, puedes denunciarlo utilizando el siguiente enlace. Haciendo click en el siguiente enlace puedes ver el Aviso Legal de este sitio web.

Utilizamos cookies para medir y analizar el tráfico de este sitio web. Más información.